Kayseri Milletvekili adayı 1 milyon adet mektup yazdı! Bakın kime gönderecek?

Kayserili seçmene el yazısı ile mektup yazdı.

Kayseri Milletvekili adayı 1 milyon adet mektup yazdı! Bakın kime gönderecek?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı İlker Sungur'un, seçmenlere hitaben yazdığı mektup vatandaşlara ulaştırılacak. 

Seçim heyecanı giderek artarken, adayların çalışmaları da hızlanarak artıyor. 
İlçe, köy, semt mahalle demeden vatandaşlarla buluşmaya çalışan adaylar, bu arada yeni propaganda yöntemlerini de kullanmaya başladı. 
Kayseri Milletvekili adayı 1 milyon tane mektup yazdı! Kime gönderecek?
14 Mayıs seçimlerinin Kayseri’de en hareketli isimleri arasında İYİ Parti Adayı Avukat  Abdullah İlker Sungur yer alıyor.  Sungur, ilçe köy, çarşı-pazar dolaşırken, “Gönüllü Ordusu” ile de çalışmalarını sürdürüyor. 
“İYİ Parti Adayı İlker Sungur Gönüllüleri” adı altında görev alan gençler, vatandaşlarla sohbet ediyor, İlker Sungur’u tanıtıyor ve aynı zamanda vatandaşa Sungur'un el yazısı ile kaleme aldığı mektubunu iletiyor.  
Kayseri Milletvekili adayı 1 milyon tane mektup yazdı! Kime gönderecek?

İŞTE O MEKTUP
Diğer yandan aynı zamanda Avukat  olan İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı İlker Sungur’un Kayseri’de sandık başına gidecek olan 1 milyonu aşkın seçmene hitaben yazdığı mektup şu şekilde:
Kıymetli Kayserili hemşehrilerim..
Biliyorum yorgunsun, sırtında dünyanın yükü, eğilmiyorsun da, çünkü dik durmayı öğretmişler bize.  Serde vatan sevdası, şikayet olmaz demişiz.. Darbeleri, krizleri, depremleri ve salgınları görmüşüz de kendi acımızı dillendirmeye utanmışız.  Bu vatanın toprağını ana, devletini baba bilmişiz.  Vatan uğruna evlatlarımızı, o ananın kollarına gömerken dahi, “Vatan Sağolsun” demişiz. 
Ama biliyorum.  Şimdi en çok senin hakkın başını yastığa huzurla koymak, geleceği umutla bakmak, hak ettiğin refahı yaşamak..  Artık cefa değil, sana sefalar yaraşır, Yükünü almaya geliyoruz. 
Yarınımız, umudumuz geleceğimiz sensin..
Orta Anadolu’nun incisi, dayanışma ve kardeşliğin şehri, sanayi ve üretimin merkezi Kayserimiz artık daha İYİ olacak. Birlikte, huzur, güven ve refah içerisinde yaşayıp, çocuklarımıza daha İYİ bir Kayseri bırakmak için, gövdemizi taşın altına koyacağız..
Seyid Burhaneddin Hz’nin, Mimar Sinan’ın; Gevher Nesibe Sultan ve Dadaloğlu gibi nice değerlerin yetiştiği bu ATA toprağı kadim şehrimize milletvekili dolarak hizmet etmeye hazırım. 
İYİ ve güzel yarınlara birlikte kavuşacağız. 
Saygılarımla..
Kayseri Milletvekili adayı 1 milyon tane mektup yazdı! Kime gönderecek?