Kayseri Meydanında oldu! 'Açım aç, Suriyeliler tok, ama biz açız aç!' diye bağırdı!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Heykeli önünde bir vatandaş' açım aç' diye bağırdı...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Meydanında oldu! 'Açım aç, Suriyeliler tok, ama biz açız aç!' diye bağırdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Heykeli önünde bir vatandaş” açım aç” diye bağırdı. Çevredekilerin meraklı bakışları altında yaşadığı ekonomik sıkıntılara isyan eden vatandaş, “Suriyelilerin karnı tok, ama biz açız aç.Çoluğum çocuğum perişan. Aç, aç. Kaç günden beri açım…” sözleriyle dikkat çekti. “Türkiye’de açız aç! Suriyelilerin karnını doyur ama biz açız. Benim evimde tüpüm yok, karnımı doyuracak yiyecek ekmeğim yok. Ama milletimiz Suriyelilere yardım etsin. Çoluğum çocuk aç” diyen ve elindeki kesici aletle kendisine de zarar veren şahsı polis ekipleri uzun süre ikna etmeye çalıştı. Polisin yoğun çabasının ardından ikna edilen şahıs, olay yerinde 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kayseri Meydanında oldu! 'Açım aç, Suriyeliler tok, ama biz açız aç!' diye bağırdı!ÖZER: BU İKTİDAR ÜLKEYİ, VATANDAŞI YOKLUĞA, YOKSULLUĞA, YASAKLARA HAPSEDİYOR
O anları paylaşan CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, iktidara tepki gösterdi. Özer, şu ifadeleri kullandı: Burası Kayseri meydanı. Ey AKP vatandaşı düşürdüğün hale bak. Vatandaş "çoluğum çocuğum perişan, kaç gündür açım" diyor, yaşadıklarına isyan ediyor. "Suriyeliler tok, ben açım" diyor. Yazıklar olsun. Duyun bu feryatları. Görün bu gerçekleri. Bu iktidar ülkeyi, vatandaşı yokluğa, yoksulluğa yasaklara hapsediyor. Artık yeter.
ATAŞ: ÜLKEYİ GETİRDİĞİNİZ DURUM ORTADA...
İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş da görüntüleri paylaşarak, "Kayseri’de bir vatandaş,
'Suriyelilerin karnı tok, biz açız aç!' diye kendini kesiyor. Ülkeyi getirdiğiniz durum ortada..." dedi.