Kayseri meydanında en az 100 bin kişi bekleniyor

Kayserili vatandaşlar büyük bir heyecanla 18 Ağustos'u bekliyor. Peki 18 Ağustos'ta Cumhuriyet Meydanı'nda ne yapılacak? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri meydanında en az 100 bin kişi bekleniyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Kapalı Kale Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali tarafından Kayseri’de büyük bir konser organizasyonu düzenlenecek. Milyonlarca dinleyeni olan şarkıcı Sefo ve Yener Çevik Kayseri’de hayranları ile buluşacak. 18 Ağustos’ta Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek konsere 100 bin kişinin katılması bekleniyor. 

Ücretsiz düzenlenecek açık hava konserleri  saat 19.30’da başlayıp 23.30’a kadar sürecek. Renkli anlara sahne olması beklenen konserde önemli bir açıklama da yapılacak. Kayseri Kapalı Kale Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali’nin Kayserispor taraftarının uzun zamandır beklediği müjdeli haberi bu konserde paylaşacağı ifade ediliyor. Taraftarı nasıl bir müjde beklediği ise başka bir merak konusu olarak gündemdeki yerini koruyor.  

Diğer yandan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Kayseri halkını konsere davet etmişti. Ersoy davetinde, “Kayserispor için Kapalı Kale Taraftar grubumuzun düzenleyeceği Sefo ve Yener Çevik'in katılacağı Kayseri Açık Hava Konserleri 18 Ağustos 2023 Cuma Günü Saat 18:00 - 23:30 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Tüm Kayserili hemşehrilerimizi 18 Ağustos'ta meydana bekliyorum." ifadelerine yer vermişti.Kayseri meydanında en az 100 bin kişi bekleniyor.