Kayseri Lisesi öğretmeni Avukat Mustafa Maden vefat etti

Kayseri Lisesi öğretmenlerinden Avukat Mustafa Maden hayatını kaybetti. Bir dönem CHP il yönetiminde de bulunan Mustafa Maden Yeşilhisar'da toprağa verilecek…

Kayseri Lisesi öğretmeni Avukat Mustafa Maden vefat etti

Bir süredir tedavi gören Kayseri Lisesi Coğrafya Öğretmeni, Avukat Mustafa Maden hayatını kaybetti. 1 Temmuz 1947 doğumlu Maden, öğretmenlik yaparken Hukuk Fakültesi’ni bitirerek 11 Şubat 1994 tarihinde avukatlık mesleğine başlamıştı. Bir dönem CHP’de de il yöneticisi olarak görev alan Maden için Kayseri Lisesi ve Kayseri Barosu sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayımlarken; CHP İl Başkanlığı da üyelerini SMS ile bilgilendirdi. Maden’in cenazesi, 27 Temmuz 2023 Perşembe günü Yeşilhisar Ulucamii’de ilkindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek. 

Kayseri Lisesi öğretmeni Avukat Mustafa Maden vefat etti.
Kayseri Lisesi Maden’in ölümünü, “Kayseri Lisesimizde Yılllarca Coğrafya Öğretmenliği yapan öğretmenimiz Mustafa Maden hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 26.07.2023 tarihinde Yeşilhisar ilçesinde toprağa verilecektir.Kayseri Lisesi olarak Hocamıza Allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz” mesajı ile duyurdu.