Kayseri kuvvetli yağışa teslim oldu...

Kayseri'nin merkez ve ilçeleri şiddetli yağışa teslim oldu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri kuvvetli yağışa teslim oldu...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Güneşli günler beklenen Kayseri, sağanak yağışa teslim oldu. Kayseri, haftayı parçalı bulutlu kapatırken, hafta sonu için Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı gelmişti.

Kayseri'de kuvvetli yağışa teslim oldu

Dün öğleden sonra yağış etkili olurken Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden bir uyarı daha gelmiş özellikle 5 ilçenin Pazar günü için hazırlıklı olması istenmişti. Uyarıda “Pazar günü Kayseri genelinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların güneyde yer alan Develi, Sarız, Tomarza, Yeşilhisar ve Yahyalı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan, yağış sebebiyle oluşabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksama konularında uyarı yapıldı.” ifadeleri kullanılmıştı. 

Kayseri'de kuvvetli yağışa teslim oldu

Bugün ise beklenen yağış etkili oldu. Merkez ve ilçelerde dün akşam saatlerinden itibaren başlayan yağış sabahta devam etti. Yağmur zaman zaman kuvvetini artırırken hem sürücüler hem vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kimisi tedbirini alıp şemsiyesi ile çıkarken kimisi yağış nedeniyle sığınacak yerler aradı. Kayseri’de yağışın gün içerisinde de devam etmesi bekleniyor.