Kayseri gazisi unutulmadı

Düzce Valisi Selçuk Aslan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla 2016'da Kayseri'de gerçekleşen bombalı saldırı da gazi olan Kayseri gazisi Serdar Çiçekli ve ailesini ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Kayseri gazisi unutulmadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Düzce Valisi Selçuk Aslan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kayseri gazisi Serdar Çiçekli ve ailesini ziyaret etti.

Kayseri gazisi unutulmadı
17 Aralık 2016'da saat 08:45 sıralarında Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki Erciyes Üniversitesi yakınında çarşı iznine çıkan otobüse bombalı saldırı gerçekleşmişti.

Kayseri gazisi unutulmadı

Saldırıda hafta sonu izinlerini kullanmak için kışlalarından özel halk otobüsüyle ayrılan Kayseri Hava İndime Tugay'ında eğitim alan sivil giyimli askerler hedef alınmıştı. Erciyes Üniversitesi'nin güneyindeki Talas Caddesi üzerinde üniversite yerleşkesinin Talas istikametindeki giriş kapısı yakınlarında kırmızı ışıkta duran otobüsün sol yanına yaklaşan bir aracın infilak etmesi sonucu gerçekleşmişti. Bu saldırılar sonucunda 14 Türk Silahlı Kuvvetleri personeli şehit olmuş, 56 kişi de yaralanmıştı.

Kayseri gazisi unutulmadı

Hain saldırıda yaralananlardan birisi olan Düzceli Serdar Çiçekli ve ailesini Düzce Valisi Selçuk Aslan 19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla ziyaret etti. Serdar Çiçekli ile bir araya gelen Vali Aslan, ailenin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.