Kayseri eski ANAP Milletvekilinin oğlu CHP Kayseri'den aday oldu!

Anavatan Partisi Kurucuları arasında yer alan Kayseri eski Milletvekili Seyit Halil Özsoy'un oğlu CHP'den Kayseri Milletvekili adayı oldu.

Kayseri eski ANAP Milletvekilinin oğlu CHP Kayseri'den aday oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin eski milletvekillerinden Seyit Halil Özsoy'un oğlu Burhan Bahadır Özsoy, Kayseri'den Milletvekili adayı oldu. 
Kayseri'de Millet İttifakı'nın aldığı karar çerçevesinde Saadet, Deva ve Gelecek Partisi adayları CHP çatısı altında seçime giriyor.
Ali Babacan’ın Genel Başkanlığını yaptığı Deva Partisi’nin kurucuları arasında yer alan ve aynı zamanda eski Kayseri Milletvekili Halil Özsoy’un oğlu Burhan Bahadır Özsoy da Kayseri'den Milletvekili adayı oldu. 
Deva Partisi’nin Beşiktaş İlçe Teşkilatı kurucu başkanı olarak da görev yapan Burhan Bahadır Özsoy, Millet İttifakı’nın ortak liste çalışması çerçevesinde CHP’den 3'üncü sıra Milletvekili adayı oldu. Burhan Bahadır Özsoy’un babası TBMM XVIII. Dönem Kayseri Milletvekili Seyit Halil Özsoy, Anavatan Partisi’nin de kurucuları arasında yer almıştı.

'14 MAYIS'TA TÜM TÜRKİYE KAZANACAK'

Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Milletvekili adayı Burhan Bahadır Özsoy:  Değerli Kayserililer çok kıymetli hemşehrilerim; Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan Beyefendinin vatanseverliğime,tecrübeme, gençliğime olan inancından Deva Partisi Kontenjanindan Kayseri 3.sıra Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Milletvekili adayı oldum. Şahsıma olan güvenden dolayı sorumlulugumun fazlasıyla bilincindeyim. Desteginiz için hepinize çok teşekkür ederim. 14 Mayıs’ta tüm Türkiye kazanacak" diye konuştu.