Kayseri Devlet Hastanesi'nde kavga!

Kayseri Devlet Hastanesi'nde Başhekim Doç. Dr. İsmail Altıntop ile Başhekim Yardımcısı Dr. Murat Yerer'in kavga ettiği öne sürüldü. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haberde…

Kayseri Devlet Hastanesi'nde kavga!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Devlet Hastanesi’nde başhekim ile başhekim yardımcısının kavga ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sağlık Personeli Haber Net sitesinde yer alan habere göre; Kayseri Devlet Hastanesi’nde Başhekim Doç. Dr. İsmail Altıntop ile Başhekim Yardımcısı Dr. Murat Yerer kavga etti.

Kayseri Devlet Hastanesi'nde kavga!

Kavga haberinin ardından konuyu teyit ettiğimiz kaynaklarımız; Başhekim Yardımcısı Murat Yener’in istifasını sunduğunu ifade ederek, istifa kararının ardından devreye giren İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan’ın Yener’in istifasını önlediğini belirtti. Erşan’ın devreye girmesi ile bulunan çözüm ise şöyle: Murat Yener Devlet Hastanesi Başhekim yardımcılığı görevine devam edecek, ancak çalışma yeri Devlet Hastanesi değil, Devlet Hastanesi’ne bağlı olan   Erkilet Emel-Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Klinikleri’nin olduğu bina olacak. 

Kayseri Devlet Hastanesi'nde kavga!