Kayseri'den enfes kar manzaraları

Kayseri'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı ile birlikte muhteşem manzaralar kameralara yansıdı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'den enfes kar manzaraları
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kış başından beri etkisini göstermesi beklenen kar yağışı cuma günü akşam saatleri itibariyle başladı. Erciyes Kayak Merkezi ve yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar, merkezde ise yağmurla karışık etkili oldu. Şehir merkezinde çok kar görülmese de özellikle ilçelere bağlı mahallelerde muhteşem manzaralar ortaya çıktı.

Kayseri'den enfes kar manzaraları

Bahar mevsiminin ilk ayında kar adeta “mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır” cümlesini kurdurdu. Tüm yurtta olduğu gibi Kayseri’de de beklenen yağışlar kış mevsiminde etkili olmazken mart ayının ikinci haftası itibariyle hem yağmurun hem de karın etkili olması kuraklıkla karşı karşıya olan üreticiyi de mutlu etti. 

Kayseri'den enfes kar manzaraları

Kar manzaraları vatandaşların kameralarına yansırken bir paylaşım da Talas Belediyesi’nden geldi. Talas Belediyesi ilçeye bağlı Ardıç Mahallesi’nden çekilen videoyu paylaştı. Paylaşımda lapa lapa kar yağışı görülürken mahalle beyaz büründü.