Kayseri'den bir Müdür daha gidiyor!

Kayseri'de son günlerde arr arda giden Müdürler dikkat çekiyor. SGK, DSİ, Tarım ve Orman Müdürlerinden sonra bir Müdür daha kentten gidiyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'den bir Müdür daha gidiyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de son aylarda giden Müdürler dikkat çekiyor.  Önce Elazığ 9. Bölge Müdürü iken 2016 yılında Kayseri’ye Devlet Su İşleri 12'nci Bölge Müdürü Okan Bal görevden alındı ve Ankara’ya müfettiş olarak atandı. Bal’ın Ankara’ya müfettiş olarak atanmasının ardından bir süre önce Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kayseri  İl Müdürü Hacı Ali Hasgül de Ankara'ya uzman olarak atandı.      Yaşanan bu yöndeki atamalar 'Sıra hagi Müdür'de' dedirtirken, bir Müdür daha Kayseri'den gidiyor.  

Kayseri'den bir Müdür daha gidiyor!

Sarız ilçesinde görev yapan Tarım ve Orman Müdürü Hacı Durmuş, İzmir'e atandı. Durmuş, bir süre önce Kayseri'ye atanan yeni Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav'ı ziyaret ederek, veda etti. Ziyarete yönelik yapılan açıklamada, " İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne tayin olan Sarız İlçe Müdürümüz Hacı Durmuş İl Müdürümüz Sayın Bülent Saklav’a veda ziyaretinde bulundu. İlçe Müdürümüze hizmetleri için teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyoruz" denildi. Diğer yandan öceki  Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin de geçtiğimiz Eylül ayında İzmir Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine atanmıştı. Sarız İlçe Müdürü Durmuş böylece Kayseri'nin ardından bu kez İzmir'de eski Müdürü Mustafa Şahin ile birlikte çalışacak. 

Sırada hangi Müdür var haberinin detaylarını okumak için TIKLAYIN