Kayseri'deki sohbette ne konuşulacak?

Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve Kayseri'nin zengin kültürünün konu edildiği Eyvan Sohbetleri bu kez 'Millî Mücadele'de Kayseri' konusu ile gerçekleştiriliyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'deki sohbette ne konuşulacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın zengin bir kültürel miras ile eşsiz doğal güzelliklere sahip Kayseri’de turizm ve kültür sanat faaliyetlerini attırma çalışmaları sürüyor.

Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi ve Valilik, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Milli Mücadele Müzesinde ilgi gören kültür sanat etkinliği Eyvan Sohbetleri ile Kayserilileri buluşturuyor.
Valilik ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde 9 Kasım Perşembe günü saat 18.00’da gerçekleşecek kadim kent Kayseri’nin tarihi, doğal, kültürel değerlerinin ele alındığı ve katılımcılara önemli bilgilerin aktarıldığı zengin içerikli programda Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Zübeyir Saltuklu konuşmacı olarak Kayserililere seslenecek. Eyvan sohbetinde “Millî Mücadele’de Kayseri” konusu işlenecek.

Programa ilgi duyan Kayserililer ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecek.
Kayseri'deki sohbette ne konuşulacak?