Kayseri'deki o sendikada görev değişikliği

Türk Sağlık Sen Kayseri Şubesi'nde yeni gelişme. Sendikanın Yönetim Kurulunda görev değişikliği yaşandı. Detaylar Kayseri Olay'da.

Kayseri'deki o sendikada görev değişikliği
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Sağlık Sen Kayseri'de de faaliyetlerini sürdürüyor. 24 Haziran 1992'de kurulan sendikanın Kayseri Şubesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Şube yönetiminde görev değişiklikleri yapıldı. 

Hangi isimler göreve getirildi?

Türk Sağlık Sen Kayseri Şubesi Yönetim Kurulunda yapılan görev değişikliği kapsamında Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine Ayşe Demirel Taştimur getirildi. Yine sendikanın  Eğitim ve Basından Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine de Fatih Işık'ın getirildiği açıklandı. 

Sendikadan görev değişimi açıklaması

Sendika yönetiminden görev değişikliklerinin ardından yapılan açıklamada ‘Yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyor, sendikal mücadelemize ve teşkilat çalışmalarımıza önemli katkılar sunacaklarına inanıyoruz. Teşkilatımıza ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederiz’ ifadeleri kullanıldı. 

Kayseri'deki o sendikada görev değişikliği

Sendikada bir süre önce yapılan 8'inci Olağan Genel Kurulun ardından Türk Sağlık Sen Kayseri Şube Başkanlığı görevine  Volkan Sancaktaroğlu seçilmişti.