Kayseri'deki o isim değişikliğinin arkasında İmamoğlu mu var?

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplantı. Mayıs ayı toplantısında 'İmamoğlu' gündemi dikkat çekti. Belediyenin Mayıs Ayı Meclis Toplantısı'nda 104 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Kayseri'deki o isim değişikliğinin arkasında İmamoğlu mu var?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, gündemindeki konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı. Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleşen toplantıda gündemde bulunan konular karara bağlandı. 
Kayseri'deki o isim değişikliğinin arkasında İmamoğlu mu var?
Toplantıda gündem maddeleri arasında yer alan İmamoğlu Sokağı’nın adının değiştirilmesi yönündeki talep dikkat çekti.
Özvatan İlçesi, Küpeli Mahallesinde bulunan İmamoğlu Sokağı isminin Necmiye İmamoğlu Sokağı olarak değiştirilmesi talebi hususunda hazırlanan Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon Raporunun görüşüldü.
Kayseri'deki o isim değişikliğinin arkasında İmamoğlu mu var?KOMİSYON KARARI OY BİRLİĞİYLE ALDI
Konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Meclisi Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu olumlu rapor ortaya koydu. Raporda, yapılan tetkik ve inceleme neticesinde “Özvatan İlçesi, Küpeli Mahallesinde bulunan İmamoğlu Sokağı isminin Necmiye İmamoğlu Sokağı olarak değiştirilmesi talebinin oy birliği ile kabulünün uygun olacağı” yönünde görüş belirtildi. 
Kayseri'deki o isim değişikliğinin arkasında İmamoğlu mu var?DİKKAT ÇEKEN İDDİA KULAKTAN KULAĞA YAYILMAYA BAŞLADI!
Diğer yandan Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Özvatan Belediyesi’nden gelen bu yöndeki gündem maddesi dikkat çekerken ortaya bazı iddialar da atıldı. Küpeli'de “İmamoğlu Sokağı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu kamuoyunda anımsattığı için mi böyle bir çalışma yapıldı?" Bu iddia da vatandaşlar arasında konuşulmaya başlandı. Bu yöndeki gelişme dikkat çekerken, bu isim değişikliğinin arkasındaki ana nedenin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu "anımsatma" düşüncesinin olup olmadığı ise merak konusu oldu.Kayseri'deki o isim değişikliğinin arkasında İmamoğlu mu var?MUHTAR: MAHALLE SAKİNLERİ İSTEDİ! SEVİLEN BİRİYDİ
Diğer yandan Kayseri'nin Özvatan ilçesine bağlı  Küpeli Mahallesi Muhtarı Murat Erodabaşı ise isim değişikliği talebiyle ilgili olarak, Necmiye İmamoğlu’nun, eski Belediye Başkanının eşi olduğunu belirterek, “Mahallede sevilen, sayılan biriydi. Bu nedenle vatandaşlarca ismi verilsin talebi geldi” diye konuştu. 
Kayseri'deki o isim değişikliğinin arkasında İmamoğlu mu var?
İŞTE KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ GÜNDEMİNE GELEN O KOMİSYON RAPORU!
Kayseri'deki o isim değişikliğinin arkasında İmamoğlu mu var?