Kayseri'deki kayıp hayvanlar! Bulana ödül var

Kayseri'de vatandaşlar kaybettikleri hayvanları arıyor. Bulana ödül verenler de var. Detaylar Kayseri Olay haber merkezinde hazırladığımız Kayseri haber bülteninde...

Kayseri'deki kayıp hayvanlar! Bulana ödül var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de vatandaşlar kaybettikleri hayvanlarını arıyor. Evcil hayvanlar arasında kuş da var kedi de köpek de. Bazı vatadnaşlar hayvanlarını bulana bütçelerine uygun ödül de veriyor. 

Kayseri Hayvanları Koruma Derneği'nden de yardım isteyen hayvanseverler, sosysal medya üzerinden destek istiyor. Diğer yandan Kayseri Hayvanları Koruma Derneği'na it sosyal medya hesabından da kayıp hayvanlara yönelik olarak ilanlar yer alıyor. İlanlarda hayvanların nerede kaybolduğu, nerede bulunduğuna dair bilgiler de var. Aynı zamanda hayvanlarını bulana ödül vereceğini beyan eden vatandaşlar da yine kısa adı KAYHAKDER olan Kayseri Hayvanları Koruma Derneği'ne ait sosyal medya hesabu üzerinden duyarlı vatandaşlardan yardım istiyor. 

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Zümrüt Mahallesi'nde kuşunu kaybettiğini belirten bir vatandaş, "Bulana 500 ₺ ödül var" çağrısı da yaptı. 
Kayseri'deki kayıp hayvanlar! Bulana ödül var

Kayseri Hayvanları Koruma Derneği sosyal medya hesabından yapılan bir diğer paylaşımda ise Aydınlıkevler Mahallesi'nde kesisini kaybeden bir vatandaş da iletişim numarasını vererek,  "Kayboldu,  kırmızı tasması var boynunda iri kedi. Lütfen görenler haber versin" ifadelerini kullandı. 
Kayseri'deki kayıp hayvanlar! Bulana ödül var

Bir diğer paylaşımda da, "Oğlumuz Pablo sabah saatlerinde Mithatpaşa Kaan sokak civarında kaybolmuştur. İsmine duyarlı değil dışarıyı bilmiyor görenler haber versin" ifadelerini kullandı. 
Kayseri'deki kayıp hayvanlar! Bulana ödül varYine bir diğer payşaşımda da köpeğinin çalındığını dile getiren bir vatadaş, "Kazım Karabekir Mahallesi'nde yavrumuz çalındı. Yerini söyleyene ödül verilecektir" ifadelerini kullandı. 

Kayseri'deki kayıp hayvanlar! Bulana ödül var

Bazıları da hayvanları sahiplenecek kişileri arıyor ve buna yönelik çağrı yapıyor.