Kayseri'deki engellilerin uğrak mekanı oldu...

Terör saldırısında iki ayağını kaybeden MHP Kayseri Milletvekili Gazi Mete Kurt'un Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki standına engelli vatandaşlar ziyarete gittiler.

Kayseri'deki engellilerin uğrak mekanı oldu...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Terör saldırısında iki ayağını kaybeden MHP Kayseri Milletvekili Gazi Mete Kurt’un Kayseri Cumhuriyet Meydanı’ndaki standına engelli vatandaşlar ziyarete gittiler. 
Engelli vatandaşlar ile bir araya gelen Mete Kurt sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda: Kardeşlerim standıma ziyarete geldiler, dedi. 
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kayseri Şubesi Kurucu Başkanı Mete Kurt siyasete atıldı. 
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü’nden milletvekili aday adayı olmak için ayrıldığını duyuran Mete Kurt, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: “En son görev yaptığım, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünden 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olacağımdan ayrıldım. Çalıştığım dönem içerisindeki bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz. Bilerek ya da bilmeyerek kırdıysam özür diliyorum. Şunu gururla ifade edeyim; sizler sadece mesai arkadaşlığı değil, bir aile olarak bana kardeş, abi, abla, evlat gibi oldunuz. Varsa bir hakkım herkese helal olsun.” Mete Kurt’un Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili adayı olmak için başvurduğu öğrenildi. Kurt daha önce de MHP’den belediye meclis üyeliği için aday olmuştu.
Gazi Mete Kurt 1995 yılında Tunceli’de hain terör örgütü pkk’nın yola döşediği mayın sonucu iki ayağını birden diz üstünden kaybetmişti.