Kayseri'deki depremzede öğrenciler dikkat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzede öğrenciler için müjde verdi? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayseri'deki depremzede öğrenciler dikkat!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen öğrenciler için alınan kararları açıkladı. 
Depremde yakınlarını kaybeden veya evi, iş yeri hasarlı olan depremzede öğrencilerin tamamına burs verileceği belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kredi almakta olanların kredileri bursa dönüştürülecek. Yurtlara öncelikli onlar yerleştirilecek. Öğrencilerimiz Gençlik ve Spor Bakanlığına başvurarak bu imkanlardan yararlanabilecek." dedi.Kayseri'deki depremzede öğrenciler dikkat!
2023 KAHRAMANMARAŞ DEPREMLERİ
6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde saat 04:17’de 7,8 Mw  (± 0,1) ve 9 saat sonra Kahramanmaraş Ekinözü İlçesi’nde saat 13:24’te 7,5 Mw  büyüklüğünde meydana gelen depremlerde 50 bin 783 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Depremlerin ardından bilgede artçı sarsıntılar hala devam etmekte.