Kayseri'deki çıplak adam yeniden gündem oldu

O görüntüler sosyal medyada yeniden gündem oldu. 'Ben Mehdi'yim' diyerek sokakta çırılçıplak dolaştı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'deki çıplak adam yeniden gündem oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

O görüntüker yeniden gündemde. Kayseri’de kaydedilen görüntüler Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz aylarda Yahyalı ilçesinde kaydedilen görüntülerde sokak ortasında çırılçıplak yürüyen şahıs, “Ben Mehdi’yim” diye bağırdı. 

Kayseri’de kaydedilen ve mehdi olduğunu iddia eden şahsın görüntüleri yeniden sosyal medyada gündeme geldi. 2023 yılının Kasım ayında kaydedilen görüntüler bir şahıs, sokak ortasında bağıra bağıra Mehdi olduğunu söylemişti. “Ben Mehdi’yim” diyerek gezen adamı gören vatandaşlar ise neye uğradığını şaşırdı.

Kayseri'deki çıplak adam yeniden gündem oldu

“Ben Yahyalı’nın Yenice Mahallesi’ndenim.” diyen şahıs, “Ben Allah’ın kulu ve elçiyim. Bu size ilk ve son çağrımdır. Allah’ın rızası için peşime düşüp gelmenizi istiyorum. Allah’a, peygambere inanıyorsanız düşün peşime gelin.” ifadelerini kullandı. 

Bağıra çağıra sokakta gezen adamın sonunun ne olduğu bilinmezken, o görüntüler soysal medyada yeniden gündem oldu. Görüntüler çok sayıda tıklanma aldı.