Kayseri'deki bu panoya bakan bir daha baktı! O okulda duygulandıran hareket
Kahramanmaraş'ta gerçekleşen okul saldırısının ardından tepkiler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri'de bulunan okuldan anlamlı hareket geldi.
Kahramanmaraş’ta bulunan Ayser Çalık Ortaokulu’na gerçekleşen saldırıda 1 öğretmen 9 öğrenci hayatını kaybetmişti. Yaşanan olayın ardından Kayseri’de bulunan bir okuldan anlamlı hareket gelirken, yaptıkları pano dikkat çekti.
Saldırıda 10 kişi hayatını kaybetti
Kahramanmaraş’ta okulda gerçekleşen saldırıda 1 öğretmen 9 öğrencinin hayatını kaybetmesi vatandaşları hüzne boğdu. Vefatın ardından Kahramanmaraş’ta bulunan okulun öğrencileri, başka bir okula alınmıştı. Şimdilerde ise Kayseri’de bulunan okuldan anlamlı hareket geldi.
Pano yaptılar
Kayseri’de Bünyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mustafa Uslu ve öğrencileri tarafından hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için pano hazırlandı. Panoda ‘Güzel Bir Dünya İstiyorum’ şiiri, öğretmen ve öğrencilerin fotoğraflarına yer verildi.

