Kayseri'de yeni terminalin yapılacağı bölge canlanıyor! 50 milyonluk proje için imzalar atıldı

Kayseri'de yeni terminalin yapılacağı açıklanan ve şimdilerde gözde haline gelen bölge için müjde geldi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği ihalenin sonuçlandığı 50 milyon TL'lik imzaların atıldığı öğrenildi.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Şehir Hastanesinin ardından Kumsmall AVM ile ilgi odağı haline gelen bölgeye yapılacak yatırım belli oldu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yeni terminalin de aynı bölgeye yapılacağını açıklamasının ardından ilgi odağı olan şehrin batısına bu kez 50 milyon TL’ye Çocuk Gündüz Bakımevi yapılacak.

Kayseri'de yeni terminalin yapılacağı bölge canlanıyor! 50 milyonluk proje için imzalar atıldı

Kayseri’nin gözde bölgesi

Hayata geçirilen yatırımlar ile Kayseri’nin gözdesi haline gelen, son yıllarda hem konut hem de dükkan sayısında yaşanan artış göze çarpan Şehir Hastanesi bölgesi için müjdeli haber geldi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz haftalarda ‘Çocuk Gündüz Bakımevi’ yapılması için ihale düzenlenirken, şimdilerde ise sözleşmenin imzalandığı yer tesliminin ardından çalışmaların başlayacağı belirlendi.

Kayseri'de yeni terminalin yapılacağı bölge canlanıyor! 50 milyonluk proje için imzalar atıldı

2 katlı yapılacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanan ihale ilanında bakımevinin detayları “2.130 m2 İnşaat Alanlı Bodrum+Zemin+1.Katdan Oluşan Betonarme Yapı” olarak açıklanmıştı. İhalenin ardından vatandaşlar sonuçlanmasını beklerken detaylar Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda yer aldı.

Kayseri'de yeni terminalin yapılacağı bölge canlanıyor! 50 milyonluk proje için imzalar atıldı

50 milyon TL’lik imzalar atıldı

EKAP’ta yer alan bilgilere göre Kayseri Şehir Hastanesi Bölgesi’ne “Çocuk Gündüz Bakımevi” yapılması için yaklaşık maliyet 70 milyon 890 bin 510 TL olarak açıklandı. En avantajlı teklifin kabul edildiği ihalede sözleşme de 50 milyon 938 bin TL teklif veren firma ile imzalandı.