Kayseri'de yeni tartışma: Kim kopyacı?

Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Barış Özdemir'in Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın kendilerinin seçim sloganını kopya ettiği yönündeki açıklarımı Kayseri'de kim kopyacı tartışmasının da fitilini ateşledi. Peki, kim kopyacı? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayseri'de yeni tartışma: Kim kopyacı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yerel seçimler öncesi bir yanda projeler, vaatler yarışırken, Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Barış Özdemir’in açıklamasıyla slogan yarışı başladı.

Kayseri'de yeni tartışma: Kim kopyacı?

CHP Kocasinan İlçe Başkanı Özdemir, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın ‘İşimiz gücümüz Kocasinan’ sloganının kendilerine ait olduğunu öne sürerek, "Bize ait olan sloganın rakiplerimiz tarafından kullanılıyor olması algı siyasetinden öteye gitmemektedir. Kocasinan Belediyesi’nin acilen bu slogandan vazgeçmesi gerekmektedir. Biz 31 Mart Yerel seçimlerine giderken Genel Merkezimiz tarafından belirlenen resmi sloganın kendi ilçemizdeki rakibimiz olan Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkanı ve Başkan Adayı tarafından kullanılmasını istemiyoruz. Bize ait olan sloganı kullanmaları doğru değildir. Bu sloganın değiştirmeleri gerektiğini hatırlatıyoruz. Görüyoruz ki rakiplerimiz bir slogan dahi belirleyemedikleri için bizden kopya çekiyorlar. Bunun önlenmesi için mücadele edeceğiz" dedi. Bu sözler kim kopyacı tartışmasını başlattı.

Kayseri'de yeni tartışma: Kim kopyacı?

Her ne kadar CHP Kocasinan İlçe Başkanı Çolakbayrakdar’ı kendi sloganlarını kullanmakla suçlasa da; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın “İşimiz gücümüz Kocasinan’ sloganını yeniden aday olduğu 2019 yerel seçimlerinde kullanmasının yanı sıra sonrasında da bu sloganı belediyenin birçok etkinliğinde kullandığı görüldü. 

Kayseri'de yeni tartışma: Kim kopyacı?