Kayseri'de Yeni Parti'nin ilk kongre heyecanı! İncesu'da o isim seçildi

Kayseri İncesu'da Yeni Parti 1. Olağan Kongresi yapıldı. Yoğun katılımın olduğu kongrede Ahmet Efe, İncesu İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Yeni Parti Kayseri’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. İncesu’da gerçekleştirilen 1. Olağan Kongre’de Ahmet Efe, seçimi tamamlayarak İncesu İlçe Başkanı oldu. Kongreye Yeni Parti Kayseri İl Başkanı Ufuk Ozan Gözbaşı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yoğun katılımın olduğu kongrenin ardından seçimi kazanan Ahmet Efe’ye başarı dileklerinde bulunuldu.

Kayseri'de Yeni Parti'nin ilk kongre heyecanı! İncesu'da o isim seçildi

‘Kendisine ve yönetimine başarılar diliyoruz’

Yeni Parti Kayseri İl Başkanlığı’ndan yapılan paylaşımda, “İl Başkanımız Sayın Ufuk Ozan Gözbaşı ve İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte, Kayseri 1. Olağan Kongre sürecimiz kapsamında İncesu İlçe Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Üyelerimizin iradesinin doğrudan sandığa yansıdığı kongremiz, yeni nesil siyaset anlayışımızın ve parti içi demokrasinin en güzel örneklerinden biri oldu. Kardeşlik ve birlik içerisinde gerçekleşen demokrasi şölenimizin ardından İncesu İlçe Başkanlığı görevine seçilen Sayın Ahmet Efe’yi tebrik ediyor, kendisine ve yönetimine başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.