Kayseri'de yaşandı: 'Sen misin bana oy vermeyen' dedi ve bakın ne yaptı?

Kayseri'de Akkışla Belediyesi eski evini yıkıp ve yeni ev yapması için briket yardımı yaptığı vatandaştan, seçimlerden sonra, 'Sen misin bana oy vermeyen' diyerek briketleri geri almaya kalktı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayseri'de yaşandı: 'Sen misin bana oy vermeyen' dedi ve bakın ne yaptı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Seçimlerden önce belediyelerden yapılan yardımlar sıkça haberlere konu edilirken, Kayseri Akkışla’da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı. İddiaya göre; Akkışla Belediyesi 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde İsmail Gündoğdu, isimli vatandaşın eski evini yıkarak, yeni ev yapması için briket yardımı yaptı. Briketler belediyeye ait araçlarla İsmail Gündoğdu’nun yıkılan evinin olduğu arsaya bırakıldı.

Kayseri'de yaşandı: 'Sen misin bana oy vermeyen' dedi ve bakın ne yaptı?

Ancak 31 Mart seçimlerinde mevcut başkan Ayhan Arslan kaybetti, CHP adayı Mustafa Dursun kazandı. 94 oyla kaybedilen seçimlerin ardından belediye ‘Sen misin bana oy vermeyen’ diyerek İsmail Gündoğdu’na verdiği briketleri geri almak için belediyenin iş makinelerini ve belediye çalışanlarını harekete geçirdi. Belediye tarafından İsmail Gündoğan’a verilen 17 palet briketten 15 tanesi geri alınırken, vatandaşların müdahalesinin ardından 2 palet briket arsada kaldı.  İddialarla ilgili görüşlerini aldığımız İsmail Gündoğdu, olayı doğrulayarak, konuyla ilgili şikayetçi olacağını ifade etti. Seçimleri kazanan Mustafa Dursun da konunun kendisine de yansıdığını belirterek, göreve başlamalarının ardından vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi için girişimde bulunacaklarını ifade etti.