Kayseri'de yarın büyük gün! Ödenek aktarımı, satış ve alım konuşulacak
Kayseri'de ilçe belediyelerinin meclis toplantıları yarın gerçekleştirilecek. Toplantıda neler konuşulacağı merak edilirken Melikgazi Belediyesi gündemleri belli oldu.
Ayın ilk pazartesi gününde ilçe belediye meclisleri, gündemlerinde olan konuların konuşulması için toplantı gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı ve meclis üyeleri ile gerçekleştirilen toplantılar dikkat çekerken yarın Melikgazi Belediyesi’nin gündemi belli oldu.
Melikgazi Belediyesi toplanacak
Başkan Mustafa Palancıoğlu başkanlığında toplanması beklenen mecliste alım, satım, ödenekler ve plan değişiklikleri konuşulacak. İlçede yaşayan vatandaşları ilgilendiren toplantının ardından alınan kararlar da Melikgazi Belediyesi’nin resmi sitesinde yayınlanıyor.
İşte konu başlıkları
Paylaşılan Melikgazi Belediyesi Ekim Ayı Meclis Gündemleri’nde öne çıkan başlıklar ise şu şekilde;
“Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet otobüs satın alınması hususundaki talebin görüşülmesi, Sosyal Hizmetler, Ulaşım Hizmetleri ve Bilgi İşlem Müdürlüğü bütçesinde ödenek aktarımı yapılması hususundaki talebin görüşülmesi, Battalgazi, Anbar ve Yıldırım Beyazıt Mahallesinde mülkiyeti Belediyemize ait muhtelif taşınmazların satışının yapılması hususundaki talebin görüşülmesi, Melikgazi Belediyesi Dış Cephe Ve İlan Reklam Yönetmeliğinin görüşülmesi.”
