Kayseri'de yapılan yarışmanın kazananları belli oldu

Kayseri genelinde yapılan yarışmada kazananlar belli oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Kayseri'de yapılan yarışmanın kazananları belli oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Develi ilçesi Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrenim gören öğrenciler Kayseri genelinde yapılan yarışmalarda hafızlık Kayseri birinciliği,  Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında Kayseri 3.lüğü, hutbe yarışmasında il 2. liği derecelerini kazandılar.

Kayseri'de yapılan yarışmanın kazananları belli oldu

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Kayseri genelinde yapılan yarışmalara katılan Ahmed İslamoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden ayrılanlardan Ayşegül Sert “Genç Muhafızlar”ın Kayseri'deki birincisi; “Genç Hatipler Hutbe Okuma” kategorisinde Bilal Değirmenci Kayseri ikinci, “Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma” kategorisinde ise Fatih Akkuş Kayseri üçüncüsü oldu.

Kayseri'de yapılan yarışmanın kazananları belli olduAyrıca Ayşegül Sert 10'uncu katılacağı bölge finalinde Kayseri adına yarışacak, bölgede final kalması durumunda ise Türkiye birinciliği için yarışacak. Karşılıklı bir yarışmada Develi'yi en güzel şekilde temsil ettiği için okul yönetimini, sonlandırmayı ve velilerini tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın manevi olarak da böyle olması bizim geleceğe daha umutla bakmamıza vesile oluyor. Rabbim tüm yavrularımızı muhafaza buyursun ve onları dinine, kurallarae ve mukaddesatına hizmet eden nesillerden eylesin” açıklamalarında bulundu.

Kayseri'de yapılan yarışmanın kazananları belli oldu