Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…

Geçtiğimiz günlerde Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR), Kayseri Valiliği ve kaymakamlıklar işbirliğinde Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında personel alımı yapacağını duyurmuştu. Başvurular tamamlandı sonuçlar açıklandı. İşte işe alınanların listesi… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valiliği, kaymakamlıklar ve Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) işbirliğinde 6 ay süreyle, kamu hizmetlerini desteklemek üzere 380 kişilik geçici süreli Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında personel alımı yapılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. 

Başvurular 19 Mayıs Pazar günü başlamış 23 Mayıs Perşembe günü sona ermişti. Başvurular www.iskur.gov.tr, ALO -170 veya e-devlet adresinden yapılırken alım yapılacak personeller için noter huzurunda kura çekildi. Toplam 385 kişinin alınacağı başvuruda şanslı isimler belli oldu. 

İşte kurum kurum işe alınanların listesi: 

Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…Kayseri'de valilik ve kaymakamlıklara alınacak personeller belli oldu! İşte liste…