Kayseri'de 'vahşet!'

Etrafta öldürülmüş yaban hayvanları ile yalaklardaki kanlı sular... Kayseri'de ortaya çıkan görüntüler tepki topladı. Vatandaşlar bu duruma isyan ederek, yetkilileri göreve davet etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de 'vahşet!'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de ortaya çıkan görüntüler tepki topladı. Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesinde vatandaşlar bu duruma isyan etti. Avcılar tarafından vuruldukları ifade edilen yaban hayvanlarının etraftaki görüntüleri dikkat çekti.

Kayseri'de 'vahşet!'

Çevrede hoş olmayan görüntüler

Av sezonunun açıklmasıyla birlikte özellikle Pınarbaşı ilçesinde avcı yoğunluğu yaşanıyor. Pınarbaşı ilçesinde 7 bin 200 avcı girişinin olduğu ifade edilirken, ortaya çıkan bu yoğunluk olumsuz görüntüleri de beraberinde getiriyor. Bölge sakinleri av sonrası çevrede avlanarak öldürülen hayvanlara ait parçaların atılmasına isyan ediyor. Bu görüntülere çevre sakinleri “Vahşet” diyerek, tepki gösterirken yetkilileri de göreve davet etti. Çevrede çocukların da 'Vahşet' dedirten bu görüntülere şahit olduklarını ifade eden vatandaşlar, kontrolsüzlüğün, sorumsuzluğun, duyarsızlığın ve keyfiyetçiliğin bu olumsuzlukları beraberinde getirdiğini belirtti. 

Kayseri'de 'vahşet!'

Kanlı yalaklar da tepki topladı

Diğer yandan büyük ve küçükbaş hayvanların çevrede su içtiği yalaklardaki suların da sorumsuz avlanma yüzünden kanlı su görüntüleri de dikkat çeken ve tepki toplayan bir diğer ayrıntı oldu.