Kayseri'de teröre darbe!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Kayseri'nin de olduğu 6 ilde terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendiği açıkladı. 'Bozdoğan-31' adı verilen operasyon kapsamında 38 örgüt üyesi yakalandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de teröre darbe!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri, Adana, Aydın, Çorum, Gaziantep ve Mersin’de terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik ‘Bozdoğan-31’ operasyonları düzenlendiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya paylaşımında operasyon hakkında detaylara da yer verdi. 

Kayseri'de teröre darbe!

38 örgüt üyesinin yakalandığını ifade eden Yerlikaya, “Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde ve İl Emniyet Müdürlükleri tarafından Adana, Aydın, Çorum, Gaziantep, Kayseri ve Mersin’de 38 bölücü terör örgütü üyesi yakalandı. Operasyonlarda, çok sayıda dijital materyal ile çok miktarda döviz ve Türk lirasına el konuldu.

Kayseri'de teröre darbe!

Operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik eden Bakan Yerlikaya, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleri ile milletimizin huzuru, birlik ve beraberlik için mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz” dedi. 

Kayseri'de teröre darbe!