Kayseri'de tepki toplayan isim kendini böyle savundu!
Kayseri'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından tepki toplayan isimden açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak 'sehven' olduğunu dile getirdi.
Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, sosyal medya hesabından paylaştığı kadınların çalışmamasına yönelik paylaşımına tepkiler çığ gibi büyüyor. Kayseri’de gerçekleştirilen basın toplantılarının ardından gözler Cafer Beydilli’ye çevrilmişken, beklenen açıklamayı yaptı.
Kendini böyle savundu
Paylaşımın kurumsal hassasiyetleri yansıtmadığını fark ettiği anda kaldırdığını belirten Cafer Beydilli, “Kamuoyuna yansıyan paylaşım, şahsi sosyal medya hesabımda sehven gerçekleşen bir etkileşim sonucu oluşmuştur. Kurumsal değerlerimizi ve toplumsal hassasiyetleri yansıtmayan bu durum, fark edildiği anda kaldırılmıştır” diyerek kendini savundu.
Kadınlar hakkında bir paylaşım daha
Açıklamasının ardından bir paylaşım daha yapan Cafer Beydilli şu ifadeleri kullandı;
“Türk Kızılay’ın temel yaklaşımı; ayrım gözetmeksizin insan onurunu esas alan, toplumsal birlik ve dayanışmayı önceleyen insani yardım anlayışıdır. Kadınların sosyal hayatın, çalışma yaşamının ve toplumsal dayanışmanın vazgeçilmez olan inancımız tamdır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım.”
