Kayseri'de suya zam geldi...

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı. Temmuz ayı toplantısında suya zam kararı çıktı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de suya zam geldi...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hayat pahalılığı artarak devam ederken zamların da ardı arkası kesilmiyor. Zam furyasına yenisi eklendi. Kayseri'de suya zam geliyor. Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında bu yönde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 
Kayseri'de suya zam geldi...Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında toplandı. Toplantıda gündemde bulunan konular görüşülüp, karara bağlandı. Başkan Memduh Büyükkılıç'ın başkanlık yaptığı Meclis'te suya zam kararı da çıktı. Buna göre, Kayseri'de suya merkezde yaklaşık yüzde 50'ye, kırsalda ve diğer kullanım alanlarında ise yaklaşık yüzde 100'e varan oranlarda zam geldiği ifade edildi.  
Kayseri'de suya zam geldi...NE KADAR ZAM GELDİ?
Büyükşehir Belediye Meclis'inde gündeme gelen zam oranları ne kadar? Kayseri'de merkezde daha önce 7 lira 49 kuruş olan suyun fiyatı 11 TL'ye çıktı. Yine kırsal mahallelerde 3,59 olan suyun fiyatları 7.70 TL'ye çıkarıldı. Daha önce belde olan mahallelerde ise su ücreti 1 lira 32 kuruştan 5,5 liraya yükseltildi.
Kayseri'de suya zam geldi... Bu konuda yapılan oylamada CHP ve İYİ Partili Meclis üyelerinin karşı oy kullandı ve zam kararına tepki gösterdi. Ancak zam kararı Meclis'te AK Parti ve MHP'li meclis üyelerin oylarıyla oy çokluğu ile kabul edildi. 
İŞTE KAYSERİ'DE ZAMLI TARİFE...
Kayseri'de suya zam geldi...

GÜNCEL SU FİYATLARI NE KADARDI?
Kayseri'de suya zam geldi...

Kayseri'de mevcut su ücretleri ne kadardı? KASKİ sayfasında yer alan ücretlere ulaşmak için TIKLAYIN