Kayseri'de su başında vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi

Kayseri'de su başında vakit geçirmek isteyen vatandaşlar genellikle Nevşehir iline bağlı olan Avanos İlçesi'ne giderek Kızılırmak kenarında, Kuşçu Mahallesi'nde Yamula Barajı kıyısında bulunan Kocasinan Marina'da, Bünyan Ilçesi'nde bulunan Pınarbaşı Mesire Alanı'nda, İncesu İlçesi'nde bulunan İncesu Marina'da, Pınarbaşı İlçesi'nde bulunan ve Göz adı verilen mekanda, Yahyalı İlçesi'nde bulunan şelalelerde faaliyet gösteren tesislerde, işletmelerde vakit geçiriyorken Kayseri artık su başında bulunan yeni bir mekana kavuştu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de su başında vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi

Kayseri’de vatandaşlar özellikle haftasonları aileleri ile birlikte vakit geçirmek için Kayseri’de gezilecek yerleri, görülmesi gereken yerleri dolaşıyor. Su başında vakit geçirmek isteyenler artık yeni bir mekana kavuştu.

Kayseri’de su başında vakit geçirmek isteyen vatandaşlar genellikle Nevşehir iline bağlı olan Avanos İlçesi’ne giderek Kızılırmak kenarında, Kuşçu Mahallesi’nde Yamula Barajı kıyısında bulunan Kocasinan Marina’da, Bünyan Ilçesi’nde bulunan Pınarbaşı Mesire Alanı’nda, İncesu İlçesi’nde bulunan İncesu Marina’da, Pınarbaşı İlçesi’nde bulunan ve Göz adı verilen mekanda, Yahyalı İlçesi’nde bulunan şelalelerde faaliyet gösteren tesislerde, işletmelerde vakit geçiriyorken Kayseri artık su başında bulunan yeni bir mekana kavuştu. 

Talas İlçesi’nde Ali Dağı’nın doğu tarafında Zincidere Mahallesi sınırlarında bulunan sulama göletini Kayseri’ye mesire alanı olarak kazandıran Talas Belediyesi, 100. Yıl Zincidere Mesire Alanı adı verilen mekanı hizmete sundu.

GÜVENLİ AİLE ORTAMI

Hem gündüz hem de akşam saatlerinde Kayseri halkına hizmet verecek olan, insanların aileleriyle birlikte vakit geçirebileceği mesire alanına nizamiyeden giriş yapılıyor.

Güvenli aile ortamı oluşturulan mesire alanında ördek ve kazlara ekmek atılabilen iskeleden, piknik alanına, Göl Kafe adlı yeme içme mekanına kadar birçok detay düşünülmüş durumda.

Talas 100. Yıl Zincidere Mesire Alanı güvenlik kameraları ile de 7/24 gözetim altında bulunuyor.

BAŞKAN YÜRÜYÜŞ YAPARKEN KEŞFETTİ, MESİRE ALANI YAPTI

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yürüyüş yaparken gördüğü sulama göletini DSİ ile işbirliği halinde Mesire Alanı’na çevirerek Kayseri’ye kazandırdığı alan eşsiz doğal güzelliği ile de dikkat çekiyor.