Kayseri'de spreyleme ile güneşi perdeleyen uçak iddiası

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, yaptığı paylaşım ile dikkat çeken iddialarda bulundu. Başkan Şahin, Kayseri'nin üzerinde bir uçağın gezdiğini ve spreyleme yaptığını söyledi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de spreyleme ile güneşi perdeleyen uçak iddiası
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri semalarında süzülen uçakların arkasında oluşan izler; kimilerine seyir zevki yaşatırken kimilerini ise korkuya sevk ediyor. Kayseri’nin semalarında bugün bir uçak daha görüldü. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, görülen uçak ve ardında bıraktığı izler ile ilgili iddialarda bulundu. 

Güneşe en çok ihtiyaç duyulan kış mevsiminde gökyüzünde uçak gelip gittiğini söyleyen Şahin, bu uçağın spreyleme yaptığını iddia etti. Şahin, güneşi perdeleyen bu spreylemenin bağışıklık sistemini zayıflatmak için yapıldığını söylerken farklı yorumlarda bulunanları sert bir dille eleştirdi. 

Kayseri'de spreyleme ile güneşi perdeleyen uçak iddiası

Şahin paylaşımında, “Kayseri semaları 3 Aralık güneşe en çok ihtiyaç duyulan kış mevsimi. Ama sabahtan beri aynı uçak Kayseri üzerinde gidip geliyor. Spreyleme yaparak güneşi perdeliyor. Bağışıklık sistemini zayıflatacaklar. Bazılarına göre ise yukarıda hava soğuk yoğuşma oluyor. Kim yapıyorsa kim yaptırıyorsa biz  veremiyoruz maalesef Allah belasını versin.” dedi.

Diğer yandan uçakların oluşturduğu izlerle ilgili iddialar, Chemtrails Komplo Teorisi olarak da biliniyor. Söz konusu teoriye göre; gizli amaçlarla gökyüzünden üzerimize kimyasal madde ve ilaçlar bırakılıyor. Görülen izlerde bu kimyasal maddelerin ya da ilaçların görüntüsü…