Kayseri'de şaşırtan görüntüler!

Kayserili vatandaşın sosyal medyada viral olan görüntüleri büyük beğeni topladı. Kayserili vatandaşın tramvay yolculuğu sırasında görenleri şaşkına çeviren görüntüsü sanatseverler arasında da çokça konuşuldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de şaşırtan görüntüler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili vatandaşın sosyal medyada viral olan görüntüleri büyük beğeni topladı. Kayserili vatandaşın tramvay yolculuğu sırasında görenleri şaşkına çeviren görüntüsü sanatseverler arasında da çokça konuşuldu. Yolculuk esnasında 'iki dirhem bir çekirdek' giyinmiş olan ve elindeki kemanıyla seyahat eden genç, Kayserili vatandaşların dikkatini çekti. Görüntülerde gencin bir anda oturduğu yerden kalkarak keman çalmaya başlaması vatandaşları şaşırttı. Vatandaşlar bir yandan alkış tutarken bir diğer yandan da cep telefonları ile gencin görüntülerini kaydetti.

Kayseri'de şaşırtan görüntüler!

Görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve güzel yorumlar aldı. Gelen yorumlardan bazıları ise şu şekilde idi: 

'Toplu taşımalarda kavga görüntüleri görmektense bunu tercih ederim.'

'Gelişme var Gayseri’de'

'O sırada tramvaydan gelen "Gelecek istasyon Şehit Mustafa Şimşek sesi"

'Kayseri şaşırttı'

'Eline emeğine sağlık'

Kayseri'de şaşırtan görüntüler!

Bir diğer yandan gencin kemanla çaldığı parça akıllara 2009 senesini getirdi

2009 senesinde Belarus asıllı 36 yaşındaki şarkıcı Alexander Rybak, Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışması'nda “Fairytale” şarkısıyla birinci olmuştu. Kayserili genç de Fairytale isimli parçayı Kayserili vatandaşların dinletisine sundu.