Kayseri'de 'Sarıkamış'tan Çanakkale'ye Şehitleri Anma Programı' yapılacak…

Kayseri'de STK'ların iş birliği ile 'Sarıkamış'tan Çanakkale'ye Şehitleri Anma Programı' yapılacak.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de 'Sarıkamış'tan Çanakkale'ye Şehitleri Anma Programı' yapılacak…

Kayseri’de anlamlı buluşma. Cuma günü STK’ların iş birliği ile “Sarıkamış’tan Çanakkale’ye Şehitleri Anma Programı” yapılacağı ifade edildi. Kars Ardahan Iğdırlılar Derneği Başkanı Aytaç Kırmızıtaş, Dadaloğlu Vakfı Başkanı İbrahim Yıldırım , Türkiye Polis Emeklileri Derneği Başkanı Hayati Koç ve İÇEM Vakfı Başkanı Yusuf Kenan Şahin, Olay Türk TV’yi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci’yle görüştüler ve program hakkında bilgi verdiler.
Sarıkamış'tan Çanakkale'ye Şehitleri Anma Programı yapılacak…STK Başkanları, Olay Türk TV mikrofonlarına konuşarak, vatandaşları bu anlamlı programa davet etti. Diğer yandan 27 Ocak 2023 Cuma günü  saat 19:00’da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezinde katılımın ücretsiz olarak gerçekleştirileceği program Olay Türk TV’den de canlı yayınlanacak. 
Sarıkamış'tan Çanakkale'ye Şehitleri Anma Programı yapılacak…Meryem Sarıkaya’nın sunuculuğu ile Sarıkamış’tan Çanakkale’ye Şehitleri Anma Programında Recep Ergül konseri,Belgesel film, Kum Sanatı Gösterisi, Fotoğraf Sergisi, Çerkez Ağıdı (Şahin Arıkan), Avşar Ağıdı (Mustafa Tatlıtürk), Çanakkale Ağıdı (Arzu Akça), Kum Saati (Ömer Faruk Elmas) yer alacak. 
Sarıkamış'tan Çanakkale'ye Şehitleri Anma Programı yapılacak…