Kayseri'de sarı-lacivert ev dikkat çekti!

Kayserili Metin Arslan, totem yaparak evini tutuğu takımın renklerine boyadı. Evini sarı ve lacivert renklerine boyayan fanatik Arslan, bu yıl Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını bekliyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de sarı-lacivert ev dikkat çekti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Develi ilçesinde oturan 49 yaşındaki Metin Arslan, kırsal mahallesine yaptırdığı evin duvarlarını tuttuğu spor takımının renklerine boyadı. Fenerbahçe Spor Kulubü'ne aşırı bağlı olan Metin Arslan, evini takım rengi olan sarı ve laciverte boyadı. Fenerbahçeli Arslan, "Bunu bir totem olarak düşündüm. Evimiz bu yıl bitti. İnşallah bundan sonraki yıl şampiyon oluruz" sözlerini ifade etti.

Kayseri'de sarı-lacivert ev dikkat çekti!
 

Kamu kurumunda işçi olarak çalışan 3 çocuk babası 49 yaşındaki Arslan, iki yıl önce kırsal Çomaklı Mahallesi'nde ev yapımına başladı. Fenerbahçe takımının uzun süren şampiyonluk hasretinin bitmesini umut eden fanatik Arslan, çareyi evinin duvarını sarı-laciverte boyamakta buldu. Fenerbahçe yazısı ile amblemi de yaptırdığı ve sosyal medyadan paylaştığı evinin görselleri ilgi gören Arslan, sarı-lacivert renklere gönül verenleri evine davet ediyor.

Kayseri'de sarı-lacivert ev dikkat çekti!

Fenerbahçe'nin 12 yıl süren şampiyonluk hasreti olduğunu anımsatan Arslan, "Ben 2 yıl önce bu evi yapmaya başladım. Bunu bir totem olarak düşündüm. Evimiz bu yıl bitti. İnşallah bundan sonraki yıl şampiyon oluruz." dedi.

Arslan, evini sarı-laciverte boyamasından çocuklarının çok mutlu olduğunu ve inşaat sürecinde eşinin de kendisine destek verdiğini ifade etti.

Kayseri'de sarı-lacivert ev dikkat çekti!

'Biz bu renklere, armaya gönül verdik'

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara olumlu yorumlar verildiğini dile getiren Arslan, “Tanıyan herkes nasıl bir Fenerbahçeli olduğumu bilir. Beni herkes 'Fenerbahçeli Metin' olarak bilir. Benim için şampiyon olup olmamak çok önemli değil. Biz bu renklere, armaya gönül verdik. Fenerbahçe'yi sevmek her şeyden önemli. Sosyal medyada taraflı tarafsız herkesten çok güzel tepkiler aldım, çok sayıda beğeni aldım. Birçok kişi gelmek istiyor. Almanya'da yaşayan birisi aradı, buraya geleceğini söyledi. Bu da beni çok mutlu etti. Çevre köylerden gelenler oluyor. Kayseri'den gelenler var. Yoldan geçerken görenler merak edip geliyor. Çok mutlu oluyorum” ifadelerini kullandı.

Kayseri'de sarı-lacivert ev dikkat çekti!

 

‘Dış cephe boyasını iki Galatasaraylı usta yaptı’

Fanatik Arslan, "Dış cephe boyasını iki Galatasaraylı usta yaptı. Dış cephesinin sarı-laciverte boyanacağını öğrenince işi yapmak istemediler. 'En azından sarı kısımlarını biz boyayalım, lacivert kısmına da başka usta getir.' dediler ama sonunda ikna ettik ve tamamını onlar boyadı. Ellerine sağlık, beni kırmadılar, özenle de yaptılar." diye konuştu.

Arslan Fenerbahçe spor kulübünün bu sene seçilecek olan yeni başkanından kombine hediye etmesini istedi.