Kayseri'de sağanak yağış trafiği birbirine kattı!

Kayseri'de aniden bastıran gök gürültülü sağanak yağış, trafiği olumsuz etkiledi. Sürücüler zor anlar yaşandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de sağanak yağış trafiği birbirine kattı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de bir anda bastıran gök gürültülü sağanak yağış, trafiği olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri sürücülere zor zamanlar yaşattı. Yağışın etkisiyle su taşkınları meydana geldi.

Kayseri'de sağanak yağış trafiği birbirine kattı!

Kayseri'de Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nün geçtiği uyarının ardından saat 22:00 sularında bir anda sağanak yağış başladı. Aniden şiddetini artıran yağış trafiği olumsuz etkiledi. Şiddetli hava dalgasına karşı vatandaşların mecbur kalmadıkça dışarı çıkmaması ve can güvenliğini ön planda tutması gerektiği bildirildi.

Kayseri'de sağanak yağış trafiği birbirine kattı!

Kuvvetli yağışla birlikte gelen gök gürültüsü ve rüzgar, paniğe neden oldu. Özellikle ani sel, su baskını ve yıldırım düşmesi riskine karşı yapılan uyarıların ardından belediye ekipleri kritik noktalarda önlemlerini artırdı.

Kayseri'de sağanak yağış trafiği birbirine kattı!

İtfaiye ekipleri tahliye etti

Akşam saatlerinde şehirde etkili olan sağanak yağış birçok cadde ve sokakta taşkın yaşandı. Talas ilçesinde yolda biriken su sürücülere zor anlar yaşatırken, Papatya Caddesi'nde ev ve iş yerlerini su bastı. Melikgazi ilçesi Danişmend Gazi Mahallesi'nde evlerin bodrum katlarına dolan yağmur sularını itfaiye ekipleri tahliye etti.