Kayseri'de rock rüzgarı esiyor: 2 Mayıs'ta sahne alacaklar!
Son dönemlerde Rock müziğinin en çok dinleneni olan o grup Kayseri'ye geliyor. 'Seni Dert Etmeler', 'Dip' ve 'Geçme Artık Sokağımdan' gibi şarkılarıyla çıkış yapan grup 2 Mayıs'ta sahne alacak.
Türk rock müziğinin son dönemde en çok dinlenen Madrigal isimli grup 2 Mayıs'ta Kayseri'de alternatif rock müzik severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Geniş hayran kitlesine sahip olan grup konserde sevilen parçalarıyla Kayseri'de rock rüzgarı estirecek.
Kimler tarafından kuruldu?
Madrigal isimli grup, 2007 yılında Mavera adıyla Ceyhun Kaan Karakaş, Salim Kaan Alıcı ve Emre Zeytinci tarafından kurulmuş alternatif rock grubudur. Günümüzde vokal ve gitarda Anıl Erdem Cevizci, bas gitarda Kaan Alıcı, bateri ve geri vokalde Sanlı Akgün, klavye ve geri vokalde Burak Emir Kamacı, elektro gitarda ise Ceyhun Kaan Karakaş'ın bulunur.
Popüler Şarkıları
Alternatif rock müziği grubu Madrigal'in en çok dinlenen hit parçası ‘Seni Dert Etmeler’, modern tınılarıyla öne çıkan sevilen şarkısı ‘Dip’ ve 2025 yılında yeni albümün çıkış parçası olan ‘Sana Ait ’ isimli parçalarıyla en çok dinlenenler arasına girmiştir. ‘Ne Zamandır Sendeyim’, ‘Geçme Artık sokağımdan 've ‘Kelebekler’ diğer ilgi gören albümleri arasında yer almıştır.
Coverları
Hande Yener ile yapılan iş birliğiyle ortaya çıkan ‘Ego’, Teoman'a saygı albümü için seslendirdikleri ‘Rüzgar Gülü’ ve grubun İlhan Şeşen klasiğine getirdiği yorumla ‘Ellerimde Çiçekler’ isimli coverları müzikseverler tarafından büyük beğeni toplamıştır.
Konser nerede gerçekleşecek?
Özellikle üniversiteli gençlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen konserin biletleri satışa sunuldu. Madrigal grubu 2 Mayıs'ta Erciyes Kültür Merkezi'nde saatler 20:00 da sevenleriyle buluşacak.



