Kayseri'de rakipler buluştu!

31 Mart seçimlerinde Melikgazi Belediye Başkanlığı için yarışan rakipler bir araya geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayseri'de rakipler buluştu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart seçimlerinde Melikgazi Belediye Bakanlığı için yarışan Cumhur İttifakının adayı Mustafa Palancıoğlu ve İyi Parti’nin adayı Sedat Kılınç seçimlerin ardından bir araya geldi.

31 Mart’ta yapılan seçimlerde Mustafa Palancıoğlu yüzde 37.25 oy oranı ile yeniden Melikgazi Belediye Başkanı seçilirken Sedat Kılınç yüzde 14.53 oy oranında kalmıştı. Kılınç ve İyi Parti Meclis üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Palancıoğlu, o anları sosyal medya hesaplarından ‘31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı olan Sayın Sedat Kılınç, kıymetli meclis üyemiz ve değerleri İYİ Parti meclis üyesi adayları ziyaretimize gelerek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.’ ifadeleriyle paylaştı.