Kayseri'de pideyi bu fiyata satmayanlara ceza!

Kayseri'de Ramazan ayında artırılan denetimler tüm hızıyla sürüyor. Özellikle fırınlara yönelik yapılan denetimlerde kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulanıyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.

Kayseri'de pideyi bu fiyata satmayanlara ceza!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de denetimler tüm hızıyla devam ediyor. Kentte Ramazan ayı dolayısıyla denetimler artırılırken, özellikle fırın ve marketler sık sık kontrol ediliyor. Bu çerçevede Develi ilçesinde zabıta ekipleri tarafından market ve fırınlara yönelik pide denetimleri yapıldı. 

Kayseri'de pideyi bu fiyata satmayanlara ceza!

Tek tek incelendi

Pidelerde hijyen ve gramaj koşullarını incelenirken, Develi Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından belirlenen tarifeye göre kontroller gerçekleştirildi. 

Kayseri'de pideyi bu fiyata satmayanlara ceza!

Ramazan pidesi 30 TL

İlçede 320 gram Ramazan pidesi 30 TL’den yine 320 gram yumurtalı Ramazan pidesi 35 TL’den satılırken, belirlenen fiyat ve gramaj tarifesine uymayan işletmelere cezai işlemler uygulandı. 

Develi Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Hemşerilerimizin sağlıklı, güvenilir ve uygun fiyatlı hizmet alabilmesi için ekiplerimizin denetimleri periyodik olarak devam edecektir.” denildi.