Kayseri'de Özgür Özel gerilimi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in Kayseri ziyareti öncesi sosyal medyada gergin yorumlar yapılıyor.

Kayseri'de Özgür Özel gerilimi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel 27 Ekim Perşembe günü Kayseri’ye geliyor. Özel’in Kayseri ziyareti sosyal medyada gerginliğe neden oldu.

Özel’in Kayseri’de gerçekleştireceği ziyaret kapsamında basın açıklaması yapacağı sonrasında ise esnaf ziyareti gerçekleştirip Mimarsinan OSB, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Eczacılar Odası’nı ziyaret edeceği açıklandı.

Sosyal medya üzerinden bazı çevrelerce, Özel’in "PKK ve FETÖ’ye destek verdiği" yönünde paylaşım ve yorumlar yapıldı. "PKK terör örgütünün medya yapılanmasına kendi eliyle ödül verdiği, Mersin’deki terör saldırısında adı geçen bir kadın teröristi gazeteci olarak sunmaya çalıştığı ve TSK’ya iftira atmaktan gözaltına alınan PKK terör örgütü sempatizanı TTB Başkanı’na sahip çıkan açıklamalar yaptığı" yaptığı iddia edilerek, bazı paylaşımlar yapıldı. 

Bu tepkilerin ardından Özel’in ziyaretiyle ilgili gözler Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve Ticaret Odası Başkanı Recep Bağlamış’a ve ziyarette konuşulacaklara çevrildi.

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Ali Çelik de yaptığı açıklamada ziyareti kabul eden STK'lara tepki gösterdi.

Çelik şu ifadeleri kullandı:

"Terörist cenazesine bir HDP sahip çıkar bir de CHP!..
Türk Silahlı kuvvetlerine karşı ahlaksızca saldırılar olur, destekleyen HDP ve CHP!..
Teröristleri gazeteci kimliği ile Türk milletine kabul ettirmeye çalışan kim var diye sorsanız HDP ve CHP!.. 
Geçtiğimiz günlerde TSK yı kimyasal silah kullanmakla suçlama hadsizliğini sergileyen TTB Başkanı Terörist Şebnem Korur Fincancı yı bu sabah gözaltına alan Türk Devleti' ni kınayan yine HDP ve Özgür Özel in CHP si !..
Yarın Terörist aşığı Özgür Özel Kayseri ye geliyormuş ve şehrimizde ki bazı sivil toplum kuruluşlarıda misafir edeceklermiş.
Yazıklar  olsun!..
Bu ziyaretleri kabul eden sivil toplum kuruluşlarını kınıyor, temsil ettikleri Türk Milleti' nin şerefli mensuplarına karşı vicdani sorumluluklarını yerine getirmek adına  aldıkları bu yanlış karardan dönmelerini ümit ediyorum!.."