Kayseri'de Otomobillerde Kayar Led akımı

Kayar Led akımı, gün geçtikçe büyük ilgi görüyor. 

Kayseri'de Otomobillerde Kayar Led akımı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KLÇS markasıyla Kayseri’de de Kayar led çamurluk sinyal sistemleri çalışma hayatına başladı. Özellikle son model arabalardaki kayar led sinyali her geçen gün büyük ilgi görürken, artık 90lı ve 2000li modellerde de aracınızı süsleyebilmek mümkün. Tamamen yerli ve milli üretime geçen, özellikle Çin’e bağımlılığı azaltarak, maliyeti düşüren kayar led sinyali, Kayseri’de de KLÇS markasıyla gençlerin ilgi odağı oldu.
Piyasanın en uygun haliyle KLÇS Kayar led çamurluk sinyal sistemleri Kayseride’ki bu boşluğu doldurarak ihtiyaçlara cevap veriyor. Türk malı olan kayar led sinyal sistemlerine ulaşmak mümkün. 
KLÇS İç ve Dış Ticaret Genel Müdürü Mehmet Ferhat Keskin, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: ‘Kayseri’de özellikle gençlerin yoğun ilgi göstermesiyle yola çıktık. Amacımız Çin’e bağımlılığı azaltıp, Türk markasının ön plana çıkmasını sağlamak. Soğutma sistemli siyah cam ve siyah plastik aksamlı dış kap içerisinde ise üretimlerimiz daha geliştirilmiş haliyle soğutma sistemli pcb üzerine süper ışıklı led chipler yerleştirilip kayar modülü ile kayması sağlanıyor. Kayma hızını tarafımızca belirleyip ekstra olarak kondansatörle desteklenen hale getirdik. Bunlara ek olarak Amerikan park ile uyumlu çalışabilen (sabit yanma özelliği) çamurluk sinyali ve dikiz ayna sinyali mevcuttur. Bize ulaşmak isteyen müşterilerimiz KLÇS markasıyla N11, hepsibuara ve trendyol gibi internet alışveriş sitelerinden istedikleri ürünlere kolayca sipariş verebilirler. Toplu siparişlerimiz mevcuttur’ ifadelerini kullandı.