Kayseri'de önümüzdeki hafta hava nasıl olacak?

Kayseri'de yarından itibaren 5 gün boyunca nasıl bir hava bekleniyor? Kayseri'de hafta içi yağış bekleniyor mu? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ili için 5 günlük hava tahmin raporu yayımladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Kayseri'de önümüzdeki hafta hava nasıl olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yarından itibaren 5 gün boyunca nasıl bir hava bekleniyor? Kayseri'de hafta içi yağış bekleniyor mu? Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ili için 5 günlük hava tahmin raporu yayımladı. İşte detaylar...

Ekim ayının gelmesi ile birlikte Kayseri'de hava sıcaklıkları günden güne düşüyor. Yurt genelinde olduğu gibi Kayseri'de de özellikle; akşam, gece ve sabah saatlerinde soğuk hava etkisini gösteriyor. Vatandaşlar soğuk havadan etkilenmemek ve hasta olmamak için kalın kıyafetler giyip sıcak içecekler ile vücutlarını sıcak tutmaya çalışıyorlar.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ili için 5 günlük hava tahmin raporu yayımladı. Rapora göre bu hafta Kayseri'de parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

Pazartesi günü en düşük sıcaklık 5 en yüksek sıcaklık 23, Salı günü en düşük sıcaklık 4 en yüksek sıcaklık 21, Çarşamba günü en düşük sıcaklık 0 en yüksek sıcaklık 19, Perşembe günü en düşük sıcaklık 0 en yüksek sıcaklık 19, Cuma günü en düşük sıcaklık 4 en yüksek sıcaklık 21 derece olarak tahmin ediliyor.

İşte Kayseri ili için 5 günlük hava tahmin raporuKayseri'de önümüzdeki hafta hava nasıl olacak?