Kayseri'de o ilçeye bir cami daha! Adı bakın ne olacak?
Kayseri'de vatandaşların ibadetlerini yapabilmesi için camilerin inşaat süreci hız kesmeden devam ediyor. Kayseri'nde bir ilçeye daha caminin yapılması için harekete geçilirken, ismi de belirlendi.
Kayseri’de yapılan camiler ile vatandaşların ibadetlerini yapması sağlanırken arttırılmasına yönelik çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. Kayseri’nin Develi ilçesine bir cami daha yapılacağı açıklanırken konumu ve ismi de belli oldu.
Develi’ye bir cami daha
Kayseri’nin en büyük kırsal ilçelerinden olan Develi’de yer alacak caminin Yeni Mahalle’de inşa edileceği açıklandı. Caminin yapımının Develi Abdülhamit Han Cami ve Kur’an Kursu Derneği ve hayırsever bağışçıları sayesinde olacağını Belediye Başkanı Adem Şengül duyurdu.
Abdulhamit Han Cami yapılacak
Develi Belediye Başkanı Adem Şengül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yapılacak caminin adının Abdulhamit Han olacağını açıkladı. Konu hakkında dernek başkanı ile istişarelerde bulunan Başkan Şengül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Develi Abdülhamit Han Cami ve Kur’an Kursu Derneği ve hayırsever bağışçılarımızın destekleriyle, Yeni Mahalle’de inşa edilecek Abdülhamit Han Cami için dernek başkanımız Ebubekir Yıldız’la istişarelerde bulunduk. İlçemize kazandırılacak bu kıymetli eserin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, emeği geçen tüm kurum ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

