Kayseri'de o ilçede rekor kırıldı

Kayseri'de kadınlar gücünü göstermeye devam ediyor. Vali Gökmen Çiçek'in başlattığı Kadın Kooperatifleri meyvelerini veriyor. Sarıoğlan'da kadınlar ürettikleri Sarka Çikolata markasını büyüterek, katkısız ve sağlıklı Çikolata ile farkını hissettirdi. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de o ilçede rekor kırıldı

Kayseri’de kadın Kooperatifleri rekor üstüne rekor kırıyor.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından başlatılan Kadın Kooperatifleri, meyvelerini vermeye devam ediyor. Sarıoğlan Kadın Kooperatifi’nde kadınlar rekor kırdı. Çikolata üretimi yapan kadınlar, 4 ton Çikolata üreterek, hem ilçeye hem de ekonomiye büyük katkı sağlıyor.

Kayseri'de o ilçede rekor kırıldı

Aldıkları siparişleri karşılayabilmek için gece gündüz çalışan kadınlar Sarka çikolata markasıyla büyük bir başarının altına imza attı. Kayseri Valiliğinden yapılan paylaşımda konuşan kadınlar, çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.

Kayseri'de o ilçede rekor kırıldı

Sarıoğlan Kadın Kooperatifi Başkanı Gülten Ardahan, ‘Yapamazsın diyenlere, hepsini hayal kırıklığına uğrattık. Biz çikolata toptancılarının peşinde koşarken, Çikolata şimdi hepsi bizim peşimizde koşuyor. Artık biz seri üretime geçtik. Titizlik, hijyen ve kalite. Katkı maddesiz ve koruyucusuz, tüketebileceğiniz en sağlıklı Çikolataları biz üretiyoruz ve iddia ediyoruz. Biz şimdi aldık 4 tonu, bize 4 ton vız gelir, artık her ay 3 ton, kış mevsimine kadar hiç durmadan çalışmak. Kayseri’deki bütün Çikolata bayileri bizi arıyor, ‘Ününüzü duyduk, çok yüklü siparişler alıyormuşsunuz’ diye. Sarka çikolatada yeni marka.’ İfadelerini kullandı.

Kayseri'de o ilçede rekor kırıldı