Kayseri'de o bölgeye hastane yapılıyor!

Başkan Mehmet Yalçın açıkladı. Kayseri'de Organize Sanayi Bölgesi'ne hastane yapılmasına yönelik çalışmalara başlandığı belirtildi.

Kayseri'de o bölgeye hastane yapılıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, OSB yönetimi yaptıkları çalışmalara yönelik açıklama yaptı. 

Mali açıdan iyi durumda olduklarını kaydeden Başkan Yalçın, “Borçlarımızı sıfırlayarak artıya geçmiş durumdayız” ifadelerini kullandı. 
Yalçın, “Haziran 2022’de yapılan seçimle göreve geldik. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte işimizi gücümüzü bırakarak canla başla çalışmaya başladık. Ciddi bir efor harcayarak bölgemizi daha iyi konuma getirdik. Kredi çekmedik, borçlanma yapmadık. Çok şükür şu an hem mali açıdan hem yapılanma anlamında çok iyi durumdayız. Tüm borçlarımızı sıfırlayarak artıya geçmiş durumdayız” dedi.
İŞ KAZALARINI İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirmeyi planladıklarını projeler hakkında da bilgi veren Başkan Yalçın, iş kazalarına yönelik hastane projelerinin olduğunu dile getirdi. Yalçın, bu projeyi yakın zamanda hayata geçirmek için çalıştıklarını dile getirerek, “En önemli projelerimizin başında, yaşanan iş kazalarına karşı acil müdahalede bulunmak ve diğer ihtiyaçları karşılamak üzere bölgemize kurmayı planladığımız hastane geliyor. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu.
O bölgeye hastane yapılıyor!Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, bölgeye ayrıca sağlık merkezi, cami ve yeni iş merkezi yapılacağını da söyledi. Yalçın, “Kayseri OSB’mizde büyük bir ihtiyaç olan sağlık merkezi kurulması yönünde Sağlık Bakanlığımız ile çalışma programı başlattık. Fevzi Mercan cami önünde yeni iş merkezi yapılması için projemizde son aşamaya geldik” dedi.
O bölgeye hastane yapılıyor!KAYSERİ OSB BAŞKANI MEHMET YALÇIN KİMDİR?
1975 yılında Kayseri’de doğdu. Eğitim hayatını Kayseri’de tamamladı. İş hayatına 1994 yılında Ağaç İşleri Sanayi’de başladı. 6 yıl Ağaç İşleri Sanayi’nde 4 yıl da Demirciler Sitesi’nde mobilya sektöründe üretimler yaptı. 2004 yılında işlerini Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne taşıdı ve Comford Mobilya markasıyla mobilya sektöründeki üretimlerini devam ettirdi. Comford Mobilya’yı yurt içi pazarının yanı sıra 32 ülkeye ihracat yapan bir firma haline getirdi. Halen bu firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Mehmet Yalçın, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin 24 Haziran 2022 tarihinde yapmış olduğu Olağanüstü Genel Kurulu’nda seçilerek Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirildi. Mehmet Yalçın evli ve 4 çocuk babasıdır.