Kayseri'de muhteşem geri dönüş coşkusu

Kayseri'de, Kayserispor'un 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan, muhteşem bir geri dönüş yaparak, 3-2'lik galibiyetle ayrılmasının coşkusu yaşanıyor. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayseri'de muhteşem geri dönüş coşkusu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig’de 10 haftalık hasretin ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Başakşehir’i 3-2’lik skorla mağlup eden Kayserispor, kendi sahasında 2-0 geriye düştüğü MKE Ankaragücü karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atarak Kayseri’yi sevince boydu. Muhteşem galibiyetin ardından Kayseri Valisi Gökmen Çiçek,  zaferi, “Bu galibiyet çok anlamlı… Tüm takım tribünlerle kenetlendi, galibiyeti istedi ve hak etti. Harikasınız çocuklar…” ifadeleriyle kutladı. 

Kayseri'de muhteşem geri dönüş coşkusu
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise karşılaşmanın ardından, “Harikasınız çocuklar. 2-0 geriden gelerek maçı 3-2 kazanan Kayserispor’umuzu tebrik ediyorum. Muhteşem bir galibiyet elde eden futbolcularımızı ve teknik heyetimizi alınlarından öpüyorum.” mesajını paylaştı. 

Kayseri'de muhteşem geri dönüş coşkusu
Gol anındaki sevincinin yer aldığı bir video paylaşan Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Milletvekili Mahmut Arıkan da, “3 puan bizim… Harikasınız çocuklar. Tebrikler” mesajı ile Sarı kırmızılıları kutladı. 

Kayseri'de muhteşem geri dönüş coşkusu
Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alparslan Baki Ertekin ise “Bugün sahaya koydukları oyunla futbolu güzelleştiren, futbolun marka değerine katkı veren Ankaragücü’nü ve Mondihome Kayserispor’u tebrik ederim. 2-0 geriden gelip maçı çevirmeyi başaran Mondihome Kayserispor’u yürekten tebrik ederim. Kayserispor’a inanarak yatırım yapan takım isim sponsoru Mondihome’u, forma sponsoru İstikbal Mobilyayı, stad isim sponsoru RHG Enertürk Enerjiyi, Erciyes Anadolu Holdingi ve takımımıza katkı sağlayan tüm sponsorlarımızı bir Kayseri yaşayanı ve Kayserispor sevdalısı olarak yürekten tebrik ederim” paylaşımıyla zafer tablosundaki Erciyes Anadolu Holding’in başarısının altını çizdi.