Kayseri'de milyonluk toprak satılacak!

Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı Kayseri Vergi Dairesi toprak satacak. Satış için istenen açık arttırmaya rayiç bedel ise 15 milyon 250 bin TL olarak açıklandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de milyonluk toprak satılacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Gelir İdaresi Başkanlığına bağlı Mimarsinan Vergi Dairesi 'Toprak satılacak' duyurusu yaptı. Kayseri'nin Kocasinan İlçesi, Gömeç Mahallesinde bulunan 32.663,21 metrekare yüzölçümlü, tam hisseli ham toprak vasıflı taşınmazın açık arttırma ile satışa sunulacağı ifade edildi.

Kayseri'de milyonluk toprak satılacak!

İşte satılacak toprağın özellikleri

Satışa çıkan gayri mekulle ilgili olarak 'Değerleme konusu Kayseri ili, Kocasinan İlçesi, Gömeç Mahallesi, 12988 Ada, 22 Parsel, 32.663,21 metrekare  alanlı tapuda niteliği Ham Toprak vasıflı taşınmazın, Gömeç Yerleşim Merkezine 2 km, Kayseri şehir merkezine yaklaşık 20,5 km mesafe uzaklıkta olduğu, bulunduğu konum itibariyle çeşitli sosyal donatılar (Tüvtürk Gömeç Muayene İstasyonu, Kayseri Göçmen Geri Gönderme Merkezi, Kayseri-Sivas Karayolu, Polat Petrol Shell) ile çevrili olduğu, bulunduğu bölgenin özel ve kamu sektörünce sunulan veya sunulabilecek ulaşım, elektrik, su, otobüs hizmetleri gibi alt ve üst yapı hizmetlerinden yararlanabilecek konumda olduğu tespit eidlmiştir' denildi.

Kayseri'de milyonluk toprak satılacak!

İstenen ücret

Gayrimenkulün artırmaya esas rayiç değeri de tam hisse olarak KDV hariç 15.250.000,00 TL olarak belirtildi. Açık artırmaya katılım 1 Milyon 143 Bin 750 TL  teminat alınacak. Satış Mevlana Mahallesi'nde bulunan Kayseri Vergi Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda 04 Temmuz 2024 Perşembe Saat 15:00’te yapılacak.