Kayseri'de Kuran Kurslarında cinsel eğitim!

Kayseri'de Kuran kurslarında katılımcılara cinsel konularda eğitimler verildi. Peki, eğitimlerde hangi konular yer aldı? Detaylar Kayseri haber bültenimizde.

Kayseri'de Kuran Kurslarında cinsel eğitim!

Kayseri’de Sağlık ekipleri halk sağlığı uygulamalarına devam ediyor. Oluşturulan ekipler bu kez de farklı bölgelerde üreme sağlığı, güvenli annelik, aile planlaması ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar  konularında eğitim verdi.
Kayseri'de Kuran Kurslarında cinsel eğitim!Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü, halkın bilinçlenmesine yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Oluşturulan ekipler bu kez de Kuran kurslarında vatandaşları bilgilendirdi. Buna göre eğitimlerde katılımcılara üreme sağlığı, güvenli annelik, aile planlaması ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda eğitim verildi.
Kayseri'de Kuran Kurslarında cinsel eğitim! İlçe Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen halk sağlığı eğitimleri Seyfali Yıldız Kuran Kursu ve Tanpınar Kuran Kursunda devam etti. Eğitimin içeriğini üreme sağlığı, güvenli annelik, aile planlaması ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar oluşturdu” denildi.
Kayseri'de Kuran Kurslarında cinsel eğitim!Diğer yandan oluşturulan alanında sağlık uzmanlarının yer aldığı ekipler Argıncık bölgesinde de eğitimlerine devam etti. Ekipler , Argıncık bölgesinden Kuran kursunda vatandaşlara meme kanseri, meme kanserinde erken teşhisin önemi, diğer kanser türleri ve Kadına Şiddete Hayır (KADES) konularında bilgi verdi.
Kayseri'de Kuran Kurslarında cinsel eğitim!

Eğitimlerle ilgili olarak, “Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen halk sağlığı eğitimleri Argıncık Kuran Kursunda gerçekleşen eğitim ile devam etti. Kurumumuz Tabiplerinden Doktor Ömür Kamaşak ve egitim birimi personellerimiz tarafından verilen eğitimin içeriğini meme kanseri, meme kanserinde erken teşhisin önemi, diğer kanser türleri ve Kadına Şiddete Hayır (KADES) konuları oluşturdu” açıklaması yapıldı.
Kayseri'de Kuran Kurslarında cinsel eğitim!