Kayseri'de köpek balığı belirdi!

Kayseri'de çekilen bir fotoğraf dikkat çekti. Gökyüzünde bulutların ortaya çıkardığı görüntü adeta bir köpek balığını anımsattı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de köpek balığı belirdi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Kayseri’de görenleri şaşırtan bir fotoğraf objektiflere yansıdı. Dün sabah saatlerinde Ali Dağı’ndan, Altınoluk bölgesine doğru bakıldığında gökyüzünde beliren bulut görüntüsüule dikkat çekti. Adeta bir köpek balığını andıran bulut, görenleri şaşırttı.

Kayseri'de köpek balığı belirdi!

Fotoğrafı objektife yansıtan Ömer Dede, isimli vatandaş dikkatli bakıldığında köpek balığının adeta gökyüzünde belirdiğini söyledi. Dede, hem çıplak gözle bakıldığında hem de çekilen fotoğraflara bakıldığında bulutların köpek balığı görüntüsüne büründüğünü dile getirdi. 

Kayseri'de köpek balığı belirdi!
 

Karşılaştıkları manzara kaşrısında şaşırdıklarını dile getiren Ömer Dede, “Fotoğrafı dün sabah sabah 6 gibi Yılanlı Dağı’ndan Altınoluk bölgesine doğru gördüm ve hemen çektim. Yakından baktığımızda da arkadaşlarımızla birlikte köpek balığına benzediğini fark ettik. Gerçekten çok şaşırdık. Kayseri'nin tepesinde adeta bir köpek balığı belirdi” ifadelerini kullandı.