Kayseri'de 183 kişi FETÖ'nün "Mor Beyin" mağduru çıktı!

Kayseri'de 183 kişi FETÖ'nün &quotMor Beyin" mağduru çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının açıkladığı 11 bin 480 FETÖ’nün “Mor Beyin”  mağduru yönündeki açıklamanın ardından Kayseri’de de ilk belirlemelere göre mağdur sayısının 183  olduğu belirtildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın açıkladığı 11 bin 480 Bylock mağdurlarından şu ana kadar yapılan tespitlere göre 183’ü Kayseri’den olduğu ortaya çıktı.

183 kişi bu yöndeki davalardan beraat ederek tahliye oldu. FETÖ’cülerin mücadeleyi sulandırmak için “Mor Beyin” adlı yazılımla 11 bin 480 adet GSM numarasının bylock IP’lerine yönlendirerek binlerce yeni mağdurlar oluşturduğu ortaya çıkmıştı. Mor beyin uygulamasının yazılımını yapanın ise Kayserili olan TUBİTAK eski çalışanı Kemalettin Cengiz Erbakırcı olduğu ortaya çıkmıştı. Erbakırcı’nın, aynı zamanda 15 Temmuz darbe girişiminden 3 gün önce yurtdışına kaçtığı ifade edilmişti. İşte yaşanan bu yöndeki gelişmelerin ardından Kayseri’de de “Mor Beyin” mağdurları da ortaya çıkmaya başladı. Türkiye genelinde mağdur sayısının en çok olduğu iller sıralamasında Kayseri’nin 10’uncu sırada olduğu ifade edildi.

 

Erciyes Üniversitesi’nde FETÖ’nün “Mor beyin” mağduru profesör...

Haberi okumak linki için tıklayınız...

http://www.kayseriolay.com/erciyes-universitesi-nde-feto-nun-mor-beyin-magduru-profesor-h25653.htm