Kayseri'de kepenk kapatan esnaf sayısı yüzde 61,5 arttı!

Kayseri'de esnaf temsilcileri arasında yıllardır yer alan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, 'Tüp kuyruğundan TOGG kuyruğuna geldik'' sözleriyle tartışmaları beraberinde getirmişti. Alan'ın bu sözlerine bazı çevreler tepki göstermişti.

Kayseri'de kepenk kapatan esnaf sayısı yüzde 61,5 arttı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kepenk kapatan esnaf sayısı yüzde 61,5 arttı! Kayseri’de esnaf temsilcileri arasında yıllardır yer alan Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, bir süre önce “Tüp kuyruğundan TOGG kuyruğuna geldik'” sözleriyle tartışmaları beraberinde getirmişti. Alan’ın bu sözlerine esnafın durumuna dikkat çeken bazı çevreler tepki göstermişti. 
Kayseri'de kepenk kapatan esnaf sayısı yüzde 61,5 arttı!Alan’ın, bu sözleri kentte tartışılırken esnafla ilgili düşündüren tablo gün yüzüne çıktı.  Resmi verilere göre, Kayseri’de kepenk kapatan esnaf sayısı Mart’ta yüzde 61,5 arttı. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) verilerini göre, Kayseri’de Mart ayında kepenk kapatan esnaf sayısı bir önceki aya göre yüzde 61,5 artış ile 168 oldu.
Kayseri'de kepenk kapatan esnaf sayısı yüzde 61,5 arttı!
KEPENK KAPATAN ESNAF SAYISINDA KAYSERİ’DE CUMHURİYET TARİHİ REKORU KIRILDI
2023 yılı Ocak-Mart döneminde ise kepenk kapatan esnaf sayısı ise 468. Cumhuriyet tarihinin kepenk kapatan esnaf rekoru kırıldı.
Kayseri’de 2022 yılında kepenk kapatan esnaf sayısı Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarak bin 688 olmuştu. 2023 yılı Ocak-Mart döneminde Kayseri’de 468 esnaf kepenk kapatırken, ortaya çıkan bu tablo “2023 yılı için de alarm zilleri mi çalıyor?” dedirtti.